Noiembrie 11, 2022
Andreea Esca, mai asumată ca niciodată, cu ridurile la vedere! Fără intervenții, la 50 de ani
Andreea Esca, 50 de ani, a fost întotdeauna apreciată pentru naturalețea și eleganța pe care le afișează. Prezentatoarea PRO TV a demonstrat din nou că nu este adepta intervențiilor estetice și că își acceptă vârsta cu grație, postând o fotografie dintr-un unghi nefavorabil, în care își arată ridurile, în timp ce zâmbește larg la cameră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Esca este una dintre cele mai admirate prezențe de la TV, publicul îndrăgind-o pentru aparițiile ei impecabile, atât la pupitrul știrilor, cât și la evenimentele mondene. 

Într-o eră în care celebritățile apelează din ce în ce mai mult la intervențiile estetice, astfel încât adeseori devin de nerecunoscut, iată că există și vedete ce nu țin neapărat ca la vârsta de 50 de ani să arate ca la 30.

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Andreea Esca este una dintre femeile din showbiz-ul autohton care nu se teme de semnele trecerii timpului pe chipul ei, ci din contră chiar s-a pozat recent într-o ipostază în care nu multe vedete nu ar fi avut curajul să o facă. Prezentatoarea știrilor PRO TV a afișat un zâmbet superb la cameră, lăsând să se vadă ridurile, specifice vârstei, un aspect ce i-a conferit expresivitate și carismă.

Andreea Esca a dovedit astfel că nu apelează constant la un medic estetician pentru retușuri și nu se teme să fie naturală, în absența unei o armate de profesioniști care să o facă să arate impecabil. Deși se consideră că zâmbetul cauzează riduri de expresie, Andreea Esca pare a fi de părere că este un remediu excelent pentru menținerea unui suflet tânăr. 

«E joi! Zambim si noi?», a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor. 

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Reacția fanilor la pozele Andreei Esca: «Ești ca vinul»

Imaginile în care Andreea Esca pare mai autentică ca niciodată, fără să ascundă imperfecțiunile vârstei, au adunat în câteva ore peste 6.000 de aprecieri, mai mult decât alte fotografii profesioniste în care știrista arată precum o divă. 

Fanii vedetei și-au exprimat admirația față de autenticitatea gestului ei. 

«Ești ca vinul: cu cât trec anii peste tine, tot mai frumoasă devii !», «A ieșit bine poza și chiar din cel mai rău unghi, de sub bărbie.», «Ești un om frumos, cu sau fără riduri», «Nimic mai frumos, decât naturalețea», sunt doar câteva dintre comentariile pozitive pe care le-a primit Andreea Esca de la internauți. 

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Andreea Esca nu se teme să-și arate ridurile la cameră

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67549920082092