Noiembrie 15, 2022
Andreea Bostănică, ironizată de urmăritorii TikTok: „Ai tupeu sa te postezi fără edit?”
Andreea Bostănică are 4 milioane de urmăritori pe TikTok și aproape 1 milion pe Instagram. Unii internauți au luat-o la rost, pentru că își editează prea mult imaginile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, Andreea Bostănică a postat mai multe videoclipuri din timpul vacanței petrecute în Dubai. Urmăritorii de pe TikTok au fost atenți la fiecare detaliu și n-au ratat ocazia să o ironizeze, după ce au vizionat un video în care Andreea se află pe o barcă. 

„Știre de ultima oră! Andreea bostanică a căzut de pe barcă încercând să facă un tiktok! Urmatoarele imagini vă pot afecta emoțional!”, „Am crezut că ai pățit ceva, zâna mea”, „Te-ai lăsat de școală?”, sunt doar câteva reacții.

VIDEO AICI

Unii internauți au taxat-o și pentru faptul că își editează prea mult pozele pe Instagram. 

„Photoshopul lovește din nou”, „Ai tupeu sa te postezi fără edit?”, „Vezi, viața mea, că ți-ai editat degetul”, au comentat utilizatorii platformei de socializare. 

Andreea Bostănică și-a câștigat popularitatea în calitate de cântăreață și vlogger. Originară din Republica Moldova, tânăra cântăreață a devenit rapid cunoscută și în România, în mare parte datorită contului de TikTok, dar și a canalului de YouTube, unde are peste 600.000 de abonați. 

Jador și Andreea Bostănică, mesaje cu subînțeles în mediul online!  Manelistul a pus ochii pe influenceriță? - WOWBiz

Recent, Andreea Bostănică și  Antonio Pican au filmat un videoclip împreună. După ce au văzut un mic fragment, fanii se întreabă dacă tinerii se vor săruta. TikTok-ul postat de tânăra cântăreață a devenit viral, adunând nu mai puțin de 2 milioane de vizionări în doar două zile. 

Cadou fabulos la doar 18 ani! Andreea Bostănică a primit în dar o mașină de  patru milioane de lei | Unica.md 

CITEȘTE: Cine este Andreea Bostănică. Tânăra are succes pe TikTok,  Instagram și Youtube - KFetele

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9203667640686