Noiembrie 03, 2022
Andreea Bostănică are un nou iubit? Cu cine a fost surprinsă
În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Bostănică, una dintre cele mai cunoscute tinere din showbiz, cu peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok, a împlinit 18 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și, dacă până acum nu s-a afișat alături de niciun băiat, iată că după ce a devenit majoră, Andreea Bostănică le-a dat de muncă fanilor ei, care acum cred că ea se iubește cu Antonio Pican. Asta după ce tânărul s-a despărțit de Bibi și s-a filmat alături de Andreea Bostănică atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

VIDEO

Antonio Pican și Andreea Bostanica s-au afișat împreună, destul de apropiați, iar tânăra TikTok-eriță se pare că avea un buchet de flori în brațe.

Andreea Bostanica și Antonio Pican formează un cuplu? Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

Cei doi nu doar că apar unul lângă altul, dar la un moment dat tânăra îl ține pe băiat de braț, iar internauții au reacționat imediat. „Nu, nu, nu, nu. Îmi e dor de Bibi cu Antonio, vreau să dau timpul înapoi”, a scris un fan, în timp ce alții au fost de părere că Antonia Pican se potrivește de minune cu Andreea Bostănică: „Sincer, chiar îmi place dacă ar forma un cuplu. Mi se pare că se potrivește mai mult cu Andreea”.

Andreea Bostanica și Antonio Pican formează un cuplu? Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

Fanii au reacționat și unii dintre ei sunt conviși că Andreea Bostanica și Antonio Pican ar forma cel mai nou cuplu din showbiz. Ei bine, părerile interauților sunt împărțite. În timp ce unii se bucură că artistul și TikTok-erița ar putea avea o relație, alții nu sunt prea încântați de această posibilitate.

În doar câteva ore, clipul de pe TikTok cu Andreea Bostănică și Antonio Pican a ajuns la aproape 2 milioane de vizualizări, în timp ce postarea de pe Instagram se apropie de 80.000 de like-uri.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73685812950134