Noiembrie 08, 2022
Andreea Bănică, siluetă de invidiat la 44 de ani. Cum se menține: ”Seara evit să mănânc”
Cu toții o cunoaștem pe Andreea Bănică drept o artistă desăvârșită din România, înregistrând un succes colosal cu talentul ei. Ei bine, nu doar că are o voce remarcabilă, însă are și o siluetă demnă de invidiat cu care se poate lăuda la vârsta de 44 de ani. Extrem de atentă în privința mâncării, frumoasa blondină a povestit cum arată programul ei alimentar zilnic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ziua de azi este greu să ai un corp fizic bine proporționat, mai ales când mâncarea nesănătoasă este la orice pas. Andreea Bănică recunoaște acest lucru, însă pentru a se bucura de o siluetă de invidiat are mare grija la ce pune pe masă, cât și ora la care alege să mănânce.

andreea-banica-3

Andreea Bănică este foarte activă pe rețelele de socializare și deschisă cu fanii săi, astfel că nu ezită niciodată să le răspundă la întrebări și să comunice cu ei. Și cum aspectul fizic contează foarte mult în zilele noastre, urmăritoarele artistei nu au putut să nu o întrebe despre programul ei alimentar și cum reușește să arate atât de bine la cei 44 de ani.

andreea-banica-9

Fără a sta pe gânduri, Andreea Bănică a răspuns curiozităților pe care fanii ei le aveau, astfel că a explicat care este secretul siluetei sale. Artista a recunoscut că nu are mese regulate, așa cum scrie la carte, însă se ocupă cât de mult poate de alimentația ei.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun' a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare, conform spynews.ro.

andreea-banica-7

Ce mănâncă Andreea Bănică seara pentru a se menține în formă

Acum, după ce le-a dezvăluit fanilor că sare peste micul dejun și are prima masă abia în jurul prânzului, marea ei comunitate a fost curioasă și cum decurge restul zilei din punct de vedere alimentar. Într-adevăr, nu sunt mese copioase, însă sunt bogate în toate vitaminele, ceea ce este esențial pentru un corp sănătos.

 'La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt', a continuat artista pe rețelele de socializare.

andreea-banica-6

Are sau nu operații estetice Andreea Bănică?!

Andreea Bănică arată din ce în ce mai bine și vârsta pare a fi doar un număr pentru ea. Ce-i drept, și fanii au remarcat cât este de frumoasă, așa că întrebările legate de operațiile estetice sunt zilnic în inbox-ul artistei.

Pentru a elimina orice speculații, Andreea Bănică a vorbit deschis și despre acest subiect și a explicat ce intervenții are, dar și ce schimbări își dorește în viitorul apropiat.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă', a spus vedeta, tot pe rețelele de socializare.

andreea-banica-5

andreea-banica-4

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80691385269165