Mai 21, 2017
Andra și Cătălin Măruță - naşi pentru a câta oară
Cuplul Măruță a fost nași de cununie pentru a câta oară. Aceștia au devenit părinți spirituali pentru un cuplu care aseară şi-a jurat iubire veșnică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta, Andra Măruță, a publicat ieri, pe contul său de Instagram, câteva poze în care felicită noul cuplu.

"Casă de piatră, prietena mea dragă! Sper să iubești și să te simți iubită până la cer în fiecare zi din viața ta, dragostea să îți dea putere să faci orice visezi. Mirelui nu îi urez, dar îl avertizez: ai mare grijă de ea!" - a descris interpreta poza în care apare împreună cu mireasa. 

Nu se cunoaște cine este noul cuplu, doar că tânăra este o foarte bună prietenă a Andrei. 

Solista a purtat la nuntă o rochie neagră dublată în partea din față de franjuri, iar prezentatorul TV s-a asortat cu soția sa și a optat pentru un costum negru cu papion de aceeași nuanță. 

"Prietenii Andrei sunt și prietenii mei, îi iubim ca pe familia noastră. Azi s-a măritat Daniela, Pity după cum îi spunem noi, cu emoții mari și lacrimi de fericire. Îi urez casă de piatră și mulți copii frumoși, să aibă și ai noștri cu cine să se joace când ne întâlnim!" - a adăugat Cătălin. 

Cântăreața și prezentatorul TV ar putea intra în categoria numelor sonore din showbizul românesc care botează și cunună pe bandă rulantă. De când s-au căsătorit, cuplul au creștinat mai mulți copii și au condus în fața altarului cupluri celebre. În 2013, cei doi au fost nași pentru Cristian Popescu Piedone, care s-a căsătorit cu Loredana, iar un an mai târziu pentru Pepe și soția lui, Raluca Pastamă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61550903320312