August 10, 2020
Andra și Cătălin Măruță, 12 ani de căsnicie. Ce le-a urat fiul lor, David
Motiv de sărbătoare pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cunoscuta interpretă Andra și prezentatorul TV, Cătălin Măruță, împlinesc astăzi 12 ani de când și-au jurat iubire veșnică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o postare de Instagram, Andra a scris că astăzi retrăiește aceleași emoții, pe care le-a avut în urmă cu 12 ani. Vedeta a mai sublinait că se simte norocoasă și a urat tuturor să fie la fel de împlinită precum e ea.

Cel mai emoționant mesaj de felicitare a venit din partea fiului cuplului, David, în vârstă de 9 ani. ”La mulți ani, tati! La mulți ani, mami! Vă iubesc atât de mult, încât nu vă puteți aștepta la asta”, a spus David într-o înregistrare video.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2015, la un eveniment, iar după trei ani de relație, cei doi și-au unit destinele. Nunta a avut loc la Târgu Jiu, orașul natal al lui Cătălin. În 2011, s-a născut David, iar peste patru ani a apărut pe lume și Eva, mezina familiei. Nu se sfiesc niciodată să se alinte, să-și spună că se iubesc. Acest lucru atrahe admirația publicului larg, fiind considerată o familie model. Recent, ei au mers într-o vacanță în Delta Dunării, împreună cu mai multe rude și prieteni. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1026084423065