Martie 19, 2020
Andra a donat o sumă impunătoare de bani în lupta împotriva coronavirusului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Coronavirusul a dat lumea peste cap. În România în prezent se înregistrează un număr de 260 de persoane infectate cu noul coronavirus. Spitalele sunt arhipline iar oamenii continuă să lupte cu dușmanul invizibil.

Nici vedetele nu stau departe de tot ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Interpreta Andra a făcut un act de caritate, oferind spitalului din România "Matei Balş" o sumă generoasă de bani. Cântăreața de peste Prut a oferit 20.000 de euro în lupta cu coronavirusul. 

 

 

Siguranţa este pe primul lor. Trebuie să fim precauţi. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienţilor. Clar, nu suntem pe deplin pregătiţi şi mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face faţă unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze şi să trateze acest virus înspăimântător. - a spus Andra într-un interviu. 

 

 

Din cauza pandemiei, interpreta și-a amânat toate concertele, iar în prezent își petrece timpul acasă alături de cei doi copii ai săi. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85718655586243