Mai 29, 2023
Andie MacDowell cucerește Cannes-ul și în 2023. Actrița, superbă la 65 de ani
Și în 2023 ne-a fermecat cu stilul său inconfundabil. Căruntă și asumată la 65 de ani, Andie MacDowell a făcut iarăși senzație pe covorul roșu al celebrului festival de film din sudul Franței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andie MacDowell a participat la premiera filmului Last Summer (L'Été dernier) la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, joi, scrie okmagazine.ro

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (2) jpg 

Actrița este dovada vie că se poate îmbătrâni senzual, cu grație, căci starul din ”Sex, Lies, and Videotape” și reprezentanta L'Oréal încă din 1986 arată fabulos ca sexagenară!

A strălucit cu atitudinea sa și ținuta classy, o rochie în nuanțe de bronz, satinată, mulată, cu mâneci lungi și fără vreun decolteu, însă cu o fundă supradimensionată drapată elegant de pe umărul ei stâng și o trenă fluidă la spate. De data aceasta, Andie MacDowell și-a purtat părul cărunt strâns într-un coc și încă o dată face dovada că vârsta este doar un număr.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty

Piesa de rezistență a ținutei cafenii au fost cerceii aurii statement, care se îmbinau de minune cu nuanțele de bronz ale rochiei.

Andie MacDowell pare că-și savurează de fiecare dată prezența pe covorul roșu de la Cannes. Și alege să fie altfel mereu, în marea de ținute ultra sexy, cu multă piele la vedere.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty

Ea alege să fie o lady, perfect conștientă de vârsta sa.

La începutul acestui an, Andie MacDowell a divulgat la ”The Jennifer Hudson Show” că prietena ei și colega din The Muse, Sharon Stone, a determinat-o să exploreze lumea aplicațiilor de întâlniri.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty

Amuzată din cale afară, Andie MacDowell a povestit că a rugat-o pe Sharon să-i povestească, interesată fiind de experiența actriței cu o anumită aplicație de dating. Și a aflat de la însăși vedeta din Basic Instinct că nu a reușit să cunoască decât doi bărbați homosexuali.

Andie MacDowell a recunoscut că oricât ar fi de atrasă de idee, încă nu a reușit să concretizeze întâlnirile în persoană.

”Nu m-am întâlnit cu nimeni live... cred că nu am alocat suficientă energie proiectului”, a glumit actrița.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73372650146484