Aprilie 28, 2022
Amber Heard, diagnosticată cu două tulburări de personalitate
Procesul actriței împotriva lui Johnny Depp scoate la iveală tot mai multe detalii șocante din viața celor doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Amber Heard a primit un diagnostic dur în sala de judecată. Unul dintre specialiștii chemați de echipa de avocați ai lui Johnny Depp în timpul procesului a anunțat că actrița suferă de două tulburări de personalitate.

Expertul clinic Dr. Shannon Curry a analizat minuțios relație dintre foștii parteneri de cuplu și a ajuns la concluzia că Amber Heard ar fi trecut printr-un stres post-traumatic după despărțirea amară de Johnny Depp. Conform declarațiilor, actrița avea trăsături compatibile cu tulburarea de personalitate borderline (BPD) și tulburarea de personalitate histrionică (HPD).

Dr. Curry a fost angajată inițial de avocații lui Depp la începutul anului trecut pentru a analiza dosarele din bătălia juridică dintre cei doi foști soți și pentru a identifica comportamente în relația lor care ar putea fi compatibile cu „violența între parteneri intimi”. Experta în psihologie a dezvăluit însă că rolul ei s-a schimbat după câteva luni, în octombrie, când i s-a cerut să facă o evaluare psihologică a lui Heard, în vârstă de 36 de ani.

BPD, cunoscută și sub numele de tulburare de dereglare emoțională, este o tulburare mentală care afectează capacitatea unei persoane de a-și regla emoțiile și comportamentul și, prin urmare, afectează negativ relațiile cu ceilalți. Între timp, HPD, care se încadrează, de asemenea, sub umbrela tulburării de personalitate „dramatică” la fel ca și BPD, se caracterizează printr-un model de comportament de căutare a atenției și egocentrism.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70470285415649