Octombrie 09, 2020
Amanta lui Vladimir Putin, protejată de cârcotași
Fosta campioană la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, considerată de ani buni amanta preşedintelui rus, Vladimir Putin, nu a mai avut o apariţie publică de mai bine de doi ani. Discreţie sau dispariţie? Asta se întreabă mulți, inclusiv presa din Rusia, care are interzis să pomenească despre acest subiect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Liderul de la Kremlin și sportiva celebră s-au cunoscut în 2000, după ce Alina a devenit campioană olimpică la Sydney, câștigând bronzul. În acea perioadă era poreclită cea mai flexibilă femeie din Rusia. Şi deşi îi despart 31 de ani, se pare că el a fost atras de frumuseţea ei, iar ea de puterea şi prestanţa unuia dintre cei mai puternici bărbaţi din lume, informează okmagazine.ro. 

Încă de la debutul speculaţiilor legate de această relaţie extraconjugală, cenzura a fost aplicată la sânge, unele publicaţii fiind închise, iar patronii sfârşind în faliment. Acuzată de dopaj, fosta gimnastă a trebuit să se retragă în 2001, pentru ca, în 2007, să adopte reconversia profesională în... politician, Duma de Stat punând-o pe listele partidului Rusia Unită. Ea a devenit vicepreşedinta diviziei de tineret. În 2014 renunţa la politică şi se angaja în holdingul National Media Group, care lucrează cu Netflix.

Se pare că fosta gimnastă ar fi născut deja de trei ori în secret urmaşii lui Putin: în 2008 venea pe lume primul ei fiu, în 2013 o fiică, iar în 2019 ar fi adus pe lume doi gemeni. Niciodată nu a dezvăluit identitatea tatălui, deşi la naşterea fetiţei, Vladimir Putin a dispărut timp de 11 zile fără urmă, pentru a petrece timp cu ele. Alina a negat pentru Vogue Rusia că ar fi devenit mamă şi a susţinut, mereu, că băieţelul cu care a fost văzută este nepotul ei, lucru negat de fosta sa antrenoare şi prietenă, Irina Viner. La naşterea gemenilor, tot etajul la care ea a fost internată, din spitalul Kulakov din Moscova, a fost evacuat. Însă ea nu a mai fost văzută în public din 2018, când ar fi fost surprinsă gravidă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70285224914551