August 19, 2022
„Am probleme cu retenția de apă, cu celulita” Tratamentul care a ajutat-o pe Gina Pistol să slăbeasc
Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum că a încheiat alăptarea, frumoasa Gina Pistol dorește să își recapete silueta după naștere. Vedeta a găsit o soluție care nu presupune nici mult timp și nici un efort considerabil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine. Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!', a povestit Gina Pistol.

Gina-Pistol-Dr-Leventer-Dermato-Estetica2

Și chiar dacă între timp a reușit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturisește că nu a vrut să grăbească lucrurile și s-a bucurat de fiecare etapă de până acum, alături de fiica sa. Acum, că nu o mai alăptează pe micuța Josephine, își dorește să își recapete silueta, dar simte că nu poate depăși acest prag doar prin dietă și mișcare. „Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta și este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție', a mărturisit Gina.

Soluția găsită pentru a scăpa de kilogramele în plus este una simplă, care durează doar 60 de minute în fiecare săptămână. „Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu aparatele de remodelare corporală Eximia și Emerald, cele mai avansate lasere disponibile la nivel mondial, non-invazive și fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obține rezultate într-un timp scurt.

Gina-Pistol-3-1

Sursa - avantaje.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66069078445435