Mai 30, 2018
Alina Eremia îi declară dragostea iubitului său în noul ei videoclip!
Vedeta din România a lansat un videoclip nou-nouț, prin intermediul căruia declară dragostea care o simte pentru partenerul său de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Aș da" este noua compoziție a Alinei Eremia pe care o prezintă publicului chiar astăzi. Este o piesă fresh, de vară, pe care fetele de toate vârstele o vor îndrăgi. Cu siguranță, va rămâne-n amintiri. Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu iubitul său, cu care s-au cunoscut mai demult, însă, vedeta a ținut relația departe de ochii lumii. 

 

Eram într-o seară acasă în fața pianului si, dintr-o joaca, am compus refrenul acestei piese. „As da” este o melodie extrem de personala, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar si una din cele mai frumoase declaratii pe care le-am facut. Sunt sentimentele mele puse in versuri, sentimente atat de puternice pe care le poti compara cu dragostea mea pentru muzica. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o traiesc in prezent alaturi de Edi. O data ce am stiut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a declarat Alina.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57866454124451