Aprilie 05, 2019
Află cine au devenit deținătorii premiilor speciale la Balul de Primăvară AQUARELLE!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca de fiecare dată, revista AQUARELLE organizează la început de primăvară tradiționalul Bal de Primăvară. Pentru cea de-a XVI-a oară, am participat la acest eveniment spectaculos. Oameni din televiziune, presa scrisă, medici, interpreți, oameni de afaceri s-au alăturat grandiosului eveniment. Toți au purtat ținute dintre cele mai frumoase, respectând dress code-ul acestei seri - culoarea roz pudră. 

 

 

Pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac" au încins publicul artiștii de la noi din țară, care au interpretat piese primăvăratice. Invitații speciali ai acestui eveniment au fost Irina Rimes și The Motans. De asemenea, a condimentat seara artistul excepțional din România, Connect-R. 

 

 

Anual, în cadrul Balului de Primăvară, au fost decernate premiile AQUARELLE. Pe lângă tradiționalele premii, au fost înmânate și premii speciale. 

Premiu Special pentru promovarea technologiilor inovative în Republica Moldova a fost decernat Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Moldova – China – Boris Foca!


 

Premiul Special pentru dezvoltarea domeniului sănătății în Republica Moldova i s-a acordat Directorului Institutului Oncologic, Larisa Catrinici. 

 

 

Premiul special pentru merite deosebite i s-a decernat Artistului Emerit din Republica Moldova, Ștefan Petrache. Unul din cei mai importanți muzicieni din estrada naţională, un om cu har, un artist cu o voce aparte, care în data de 8 mai va împlini frumoasa vârstă de 70 de ani. A fost solist în Orchestra de estradă a Radioteleviziunii, în formaţiile vocal-instrumentale Orizont şi Contemporanul din Chişinău. Vocea inconfundabilă a interpretului este vocea generaţiei de aur a muzicii uşoare din Moldova. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62998461723328