Februarie 16, 2023
Alex Velea și Antonia, mai îndrăgostiți ca niciodată. Ce au postat de Ziua Îndrăgostiților
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii care sunt alături de ei și îi susțin necondiționat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au fost de multe ori în centrul atenției din diferite motive, însă acum au acaparat publicul cu cele mai noi fotografii postate. Iată cum s-au afișat!

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut în anul 2009, atunci când frumoasa artistă a pășit în studioul în care cântărețul activa de ceva timp. Chiar dacă la început s-a legat doar o prietenie puternică, anii au demonstrat că cei doi ar trebui să își unească destinele. Astfel, câțiva ani mai târziu, primele pagini ale ziarelor erau ocupate cu cel mai nou cuplu din showbizul românesc.

În ultimii ani, după ce Antonia a dat naștere la doi băieți superbi, cuplul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Astfel, ei nu s-au mai afișat împreună la emisiuni mondene, s-au distanțat de spațiul public și au considerat că este mai bine să păstreze discreția în ceea ce privește activitatea de cuplu.

Totuși, de Ziua Îndrăgostiților cei doi au postat pe Instagram mai multe imagini de cuplu care au atras imediat atenția fanilor. Fiecare dintre ei a distribuit câte o fotografie la care au atașat o descriere romantică.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil

În descrierea imaginii Antonia a scris „Totul!”, iar Alex Velea i-a comentat cu „Te iubesc!”.

Pe de celaltă parte, și cântărețul a postat o imagine alături de iubita lui. Pare că ambele fotografii au fost făcute în cadrul aceluiași shooting

Ar putea fi un cadru apropiat cu 2 persoane 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96652555465698