Aprilie 25, 2023
Alain Delon, recunoscător femeilor pentru succesul său: ”Am făcut-o datorită femeilor și pentru femei”
La 87 de ani, fostul sex simbol francez își lansează o nouă carte despre viața sa, din care nu lipsesc detaliile spumoase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alain Delon le mulțumește femeilor pentru succesul său. Viața sa a fost condimentată cu relații tumultoase și scandal, dar emblematicul actor francez face bilanțul în cea mai recentă biografie, care va ieși pe piață la începutul lunii mai. Totul a fost „datorită femeilor și pentru femei”, mărturisește cuceritorul Alain Delon, după care mamele și bunicile noastre suspinau, scrie okmagazine.ro

Alain Delon și Monica Vitti

Este prima autobiografie a lui Alain Delon și vine la 87 de ani, o vârstă la care chiar își permite să facă bilanțul. „Amours et Memoires” (Iubiri și amintiri) se va lansa pe 5 mai în Franța, iar titlul spune totul. Căci acest playboy al cinematografiei își dezvăluie secretele. În carte vorbește despre relațiile sale cu Brigitte Bardot, Sophia Loren și Jane Birkin.

Ursula Andress și Alain Delon în Soleil rouge Red Sun 1971

Cartea îi trece în revistă rolurile cu care a scris istoria și a intrat pentru totdeauna în arhiva actorilor emblematici ai tuturor timpurilor.

Pentru aceasta, le mulțumește numeroaselor femei din viața sa, precum Romy Schneider, cu care a jucat în „Piscina” și cu care a avut o relație furtunoasă, între 1964 și 1969, dar și soției sale, Nathalie Delon, care a fost conștientă că-l împarte cu numeroase alte femei. Aceasta s-a stins în ianuarie 2021 la Paris, la 79 de ani, în urma unui cancer pancreatic galopant.

În ultimele sale zile, Nathalie a fost aproape şi de fostul ei soţ, actorul Alain Delon, cu care a fost căsătorită din 1964 în 1969, mariaj din care a rezultat fiul Anthony Delon.

”Niciodată n-am visat să ajung actor. Am început să joc și am continuat datorită femeilor și pentru femei”, mărturisește Alain Delon în cartea sa.

”Dragostea este cea care m-a împins mereu să merg mai departe.”, adaugă acesta.

Ursula Andress și Alain Delon în Soleil rouge Red Sun 1971

Ilustrat cu fotografii personale, care nu au fost publicate niciodată până acum, volumul „Alain Delon, Amours et Memoires” trece în revistă copilăria şi cariera celebrului actor, o legendă a cinematografiei franceze.

„Dacă trebuie să mor mâine, să dea Domnul să fie (o moarte) din iubire şi, parafrazându-l pe Musset, mi-ar plăcea să se spună despre mine: ‘A suferit des, a greşit uneori, dar a iubit. El este cel care a trăit, nu a fost o fiinţă fictivă creată de orgoliul şi plictiseala lui”, declară atât de poetic starul francez.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5951406955719