Mai 31, 2023
Al Pacino, 82 ani, așteaptă un copil cu iubita Noor Alfallah, în vârstă de 29 ani
Păzea, bunicii s-au pus pe făcut copii! Urmând (sau nu) modelul lui Robert DeNiro, și Al Pacino va deveni tătic în curând. Iubita sa, tinerica Noor Alfallah, în vârstă de 29 ani, este însărcinată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 82 de ani, marele actor va deveni tată, pentru a patra oară!

Al Pacino și iubita Noor Alfallah, Profimedia (2) jpg

Noor Alfallah, iubita actorului, în vârstă de 29 de ani este însărcinată în opt luni, potrivit publicației TMZ. Agenții actorului au confirmat informația pentru sursa citată.

Al Pacino și iubita Noor Alfallah, Profimedia (1) jpg

Al Pacino mai are o fiică, Julie, în vârstă de 33 de ani, cu  Jan Tarrant și gemenii în vârstă de 22 de ani, Olivia și Anton, cu  Beverly D’Angelo. Pentru Noor Alfallah, acesta este primul copil, scrie okmagazine.ro

Relația tinerei cu Al Pacino datează încă din aprilie 2022, când cei doi au fost văzuți împreună pentru prima oară.

Însă apropiați ai actorului au mărturisit PageSix că cei doi sunt împreună mult mai demult, chiar înainte de pandemie.

„Al Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea are o afinitate pentru bărbați bogați sau, mai degrabă, pentru bărbați în vârstă foarte bogați... Are deja o relație cu Al Pacino de ceva timp și se înțeleg foarte bine”, a dezvăluit sursa PageSix. „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei. Mereu s-a orientat spre bogătași și provine dintr-o familie cu bani.”

Colaj Pacino (1) jpg

Cei doi și-au ținut până acum relația departe de ochii lumii. Al Pacino nu este primul bărbat vârstnic cu care se întâlnește Noor Alfallah.

Tânăra s-a întâlnit și cu Mick Jagger, când rockerul avea 74 de ani și ea doar 22 de ani, dar și cu miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de de 60 de ani.

Al Pacino și Robert De Niro, GettyImages jpg

Curios, cel mai bun prieten al actorului, Robert De Niro, a devenit recent tătic și el. Iubita Tiffany Chen a născut cel de-al șaptelea copil al starului și iată că Al Pacino îi calcă pe urme.

Recent, o jurnalistă a făcut apel la bărbații vârstnici să nu mai facă urmași la vârste înaintate, catalogând gestul drept unul egoist pentru copiii nevinovați care vin într-o lume în care, în mod cert, nu vor avea parte de tații biologici.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0280075073242