Mai 10, 2015
AISHOW - Pavel Stratan acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Pavel Stratan povestește cum și-a câștigat celebritatea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

PAVEL STRATAN despre noul său proiect: „Cu Cezar nu fac niciun experiment, merg concret cum am mers cu Cleopatra. ”

Renumitul interpret de muzică folk, Pavel Stratan, în curând va lansa un nou proiect, protagonistul căruia va fi Cezar, fiul său mai mic care are acum 6 ani.

„Cam de 3 ani are albumul. Trebuia să cântăresc foarte bine lucrurile ca să știu exact când  Cezar trebuie să facă primul pas”, a spus interpretul în cadrulemisiunii AISHOW, acasă la Angela și Mihaela Sîrbu.

Pavel Stratan devine cunoscut pe piața muzicală din țară în 2002, iar peste 2 ani el este aplaudat la bis în Sala Palatului din București. În scut timp Pavel Stratan este considerat a fi unul dintre cei mai de succes interpreți din Basarabia. Pe lângă creațiile proprii, are colaborări cu mai mulți artiști renumiți din România precum Anna Lesko, CRBL, Alessia, Cristyz, Jeorge și alții.

După o pauză de mai bine de 10 ani, la Chișinău va avea loc un concert marca Pavel Stratan, cu genericul „Omul cu chiatara”.

La AISHOW artistul și-a demonstrat aptitudinile de scamator, a povestit istoria celor 4 abume ”Amintiri din copilărie” și a interpretat o piesă în stil hip-hop.

Mai multe informații despre lansarea pe piața muzicală a fiului său, Cezar Stratan, dar și noile piese ale Cleopatrei, aflați duminică, 17 mai, la ora 19:00!

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică găsiți pe www.aishow.md și facebook.com/TVAishow

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65621995925903