Noiembrie 10, 2021
Cod roșu de vedete la Londra. A avut loc premiera filmului “House of Gucci”
A fost aglomeraţie de vedete la Londra. Lady Gaga, Salma Hayek, Adam Driver şi românca Mădălina Ghenea sunt o parte dintre starurile care au strălucit în ţinute elegante. Prezenţa lor pe covorul roşu a avut un motiv bine întemeiat - premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, ″House of Gucci″⁣.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga şi-a făcut apariţia la eveniment într-o rochie mov elegantă, din noua colecţie a casei Gucci. Artista în vârstă de 35 de ani şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii extravagante, pe care a ţinut să le etaleze în faţa publicului. Parada de modă de pe covorul roşu a urmat cu vedete precum Jared Leto, Camille Cottin şi Mădălina Ghenea. În filmul ″House of Gucci″⁣ actriţa româncă o interpretează pe Sophia Loren.

În rolurile principale ale peliculei îi regăsim pe Adam Driver şi Lady Gaga.

Lady Gaga joacă rolul fostei soții a moștenitorului casei de modă Gucci. Pentru a intra în pielea personajului, spune că s-a pregătit timp de 9 luni.

Lady Gaga: Nu cred că acest personaj o să mă părăsească vreodată în totalitate, dar ştiu ce anume din caracterul respectiv mi-aş dori să las în urmă. Personajul are şi părţi bune, frumoase, pentru că (Patrizzia) a fost o femeie puternică.

Patrizzia Reggiani, interpretată de Lady Gaga, a fost condamnată în 1998, pentru că a tocmit un asasin plătit, să-l omoare pe Maurizio Gucci, personajul lui Adam Driver. Reggiani a fost eliberată din închisoare, în 2014. Inspirat din fapte reale, filmul abundă de staruri: Al Pacino, Jeremy Irons şi Salma Hayek - sunt doar câteva dintre ele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2907977104187