Martie 05, 2019
Află tot ce nu știai despre trupa The Motans

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai îndrăgite trupe de la noi din țară, The Motans a fost lansată în anul 2015, la Chișinău. Solistul trupei este compozitorul și textierul Denis Roabeș. Printre instrumentiștii trupei se numără chitaristul Damian Rusu, toboșarul Ali Said și basistul Matei Căpitanu. 

 

 

Trupa The Motans combină mai multe stiluri muzicale, dar predomină stilul pop. Denumirea acestei trupe a fost dată de solistul trupei, care pur și simplu adoră pisicile. De mic copil acesta adopta aceste adorabile animale de companie. Și tot în copilărie, Denis Roabeș avea niște vise deocheate în care rolul principal îl aveam pisicile și motanii, cred că la nivel subconștient solistul intuia că "motanii" îi vor aduce succesul actual. 

 

 

The Motans a lansat un album anul trecut, care se intitulează „My Gorgeous Drama Queens”. Lansarea a avut loc la București, la Teatrul Elisabeta. 

 

 

Printre cele mai însemnate piese a trupei se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, și multe altele. 

 

 

Amintim că recent a fost lansat ultimul videoclip al trupei The Motans,  la piesa "Invitat". Videoclipul a fost realizat cu ajutorul tehnicii "style transfer". Această tehnică prezintă recompunerea unei noi imagini, plecând de la una de referință după care este aplicat stilul pe imaginea conținut. 

 

Amintim că în data de 30 martie, la Chișinău va avea loc unul din cele mai spectaculoase evenimente ale anului - Balul de primăvară AQUARELLE. În cadrul acestui proiect vor fi decernate premiile AQUARELLE. Invitați speciali la acest eveniment, care vor cânta și ne vor încânta, sunt Irina Rimes și The Motans.

Biletele le puteți cumpăra la numărul de telefon 078 500 400 și pe site-ul Mticket.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5307457447052