Februarie 16, 2018
Află tot ce nu știai despre interpretul MONATIK
Interpretul din Ucraina, MONATIK, este, cu adevărat, unul din cei mai buni interpreți din Ucraina, care nu te poate lăsa indiferent, căci hiturile lui te mișcă din loc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dmitri Monatik s-a născut la 1 aprilie 1986, în Ucraina. El este cântăreț, dansator și compozitor, scriind numeroase hituri pentru cei mai în vogă interpreți din Ucraina, precum Svetlana Loboda, Ana Sedakova, Dmitrii Bilan și mulți alții. De mic participa la tot felul de concursuri, mai ales la cele legate de dans. Cu toate că, dansul și muzica semnificau pentru el un lucru extrem de important, când a plecat la facultate, a ales să facă studii în alt domeniu. Astfel,  MONATIK a început studiile la facultatea de drept. 

 

Prima dragoste, a fost pentru Dmitri Monatik un imbold pentru a face artă. Îndrăgostindu-se, el a început să scrie versuri, să compună melodii, să deseneze, să danseze, chiar dacă dragostea lui nu era împărtășită. Astfel, interpretul consideră, că îndrăgostindu-se atunci, el a devenit ceea ce este acum. Tot în acea perioadă,  MONATIK a participat la show-ul televizat Fabrica de Staruri 2, din Ucraina. După acest show, Dmitrii s-a mutat cu traiul în capitala Ucrainei. După care a început să-și exercite talentul în școala de dans de la Kiev - Turbo. 

 

Paralel, Dima și-a strâns un colectiv de muzicieni, împreună cu care a scris câteva piese drăguțe, și a început să concerteze în orașul natal. Mai apoi, interpretul s-a filmat într-un serial, care se numea "Muhtar", și a participat în proiectul "Dansează toți - 3". 

 

 

Artistul a participat la X-factor Ucraina, concursul care i-a adus renume, și a înregistat cea mai dansantă piesă din repertoriul său, piesa "Krujit". Această piesă i-a adus un succes imediat. După acest hit, au mai urmat și alte piese dansante și intrigante, care i-au adus faima, artistul fiind recunoscut nu doar în Ucraina, ci și peste hotarele țării. 

 

 

Din anul 2015 Dmitrii Monatik a devenit tătic, artistul fiind căsătorit cu Irina Demiceva. În prezent, artistul scrie piese, dansează și bucură lumea cu hiturile sale atât de amețitoare. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0580174922943