August 14, 2018
Află tot ce nu știai despre actrița Mila Kunis!
Una din cele mai căutate figuri de la Hollywood, Mila Kunis, își sărbătorește astăzi, 14 august, ziua de naștere. Vedeta împlinește vârsta de 35 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Mila Kunis este scundă. Actrița are doar 1,60 cm. De aceea, în timpul scenelor din serialul 'That '70s Show' ('Anii '70'), când Mila Kunis se filma împreună cu Laura Prepon, cele două erau așezate pe scaun, pentru ca diferența de statură să nu fie vizibilă.

 

 

2. Mila Kunis este cea mai bună prietenă a actriței Natalie Portman.

 


3. Mila Kunis și fostul ei iubit, Macaulay Culkin, au fost prieteni apropiați ai regretatului Rege al muzicii pop, Michael Jackson.

 

4. Actrița adoră să joace World of Warcraft, un joc pentru puști. Mila Kunis nu se sfiește să recunoască că adoră acest joc, chiar dacă este pentru copii mici.

 

 

5. Porecla actriței este Husky, din cauza că ea are un ochi albastru și unul verde.

6. Mila Kunis s-a născut în Cernăuți, Ucraina. La vârsta de 7 ani a plecat cu familia în SUA, după ce au câștigat la loterie.

7. Mila a plecat în SUA, deși nu cunoștea deloc limba engleză. Ea a învățat-o cu ajutorul emisiunii "The New Price Is Right" al cărei moderator (Bob Barker) vorbea suficient de rar pentru ca Mila să îl poată înțelege.

 

 

8.  Fobia Milei Kunis este teama de gândaci, atât de mult încât se manifestă prin atac de panică. În timpul unei emisiuni "Late Night with Conan O'Brien" din mai 2004, actrița s-a speriat de un gândac chiar când era în emisie directă.

 

 

9. Mila Kunis a apărut în videoclipul formației Aerosmith, "Jaded". Actrița a declarat că este fana trupei rock americane.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93933629989624