Mai 17, 2018
Află cum să aplici corect oja cu glitter!
Majoritatea fetelor s-au confruntat, nu o singură dată, cu aplicarea glitterului pe unghii. Află cum o poți face, fără prea mari bătăi de cap, în condiții casnice!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Suntem siguri că s-a întâmplat nu o singură dată, să-ți fi cumpărat oja cu glitter, s-o aplici și să-ți dai seama că nu de acest rezultat ai avut nevoie, pentru că prea puține particole de străluci s-au aplicat pe unghii. Tu te-ai așteptat la acoperirea integrală a unghiei cu particule strălucitoare. N-ai obținut efectul potrivit, pentru că nu te-ai folosit de metoda corespunzătoare.

 

 

Există o tehnică, pe cât de simplă, pe atât de eficientă, a cărui rezultat presupune un strat bogat și uniform de particule strălucitoare. Această metodă se folosește în saloanele de manichiură, dar o poți încerca chiar și acasă, pentru că nu este foarte complicată.

 

 

Tot ce trebuie să faci, e să aplici baza pentru unghii, să aplici glitterul pe un burete pentru machiaj, care, va absorbi oja transparentă, și va lăsa la suprafață doar glitterul, pe care trebuie să-l aplici pe unghie. La urmă, vei avea nevoie de topcoat-ul pentru ca glitterul să se fixeze pe unghie. Urmărește video, pentru a înțelege mai bine!

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2132623195648