Decembrie 05, 2019
Află motivul pentru care Katy Perry și-a anulat nunta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-au logodit în luna februarie a acestui an şi toată lumea aştepta să o vadă cât de curând pe cântăreaţă în rochia de mireasă. Ei bine, mai avem de aşteptat până să se întâmple una ca asta, iar motivul pentru care ceremonia nupţială a fost amânată ne surprinde pe toţi.

Nu, nu s-au despărţit şi nici nu intenţionează să se mai gândească dacă au făcut sau nu bine că s-au logodit. Dimpotrivă, lucrurile sunt cât se poate de bune între ei, iar Katy are planuri mari cu logodnicul ei.

 

 

“Şi-au schimbat planurile din cauza locaţiei pe care şi-o doresc pentru ziua cea mare”, a declarat o sursă.

Cel mai probabil pentru a stabili ultimele detalii legate de locul deosebit în care îşi vor spune unul altuia “Da!”. Mai mult de-atât, Katy pare să aibă alte priorităţi. Vrea copii! Nu în locul nunţii sau înainte de a-şi uni destinul cu cel al iubitului ei, dar imediat după ce devine soţia starului din Piraţii din Caraibe. Aşadar multe se vor schimba în viaţa cuplului VIP şi toate sunt numai de bine!

 

 

Perry şi Bloom au devenit un cuplu în 2016, iar cele două vedete şi-au anunţat logodna pe 14 februarie 2019. Înainte de-a fi împreună cu Orlando, cântăreaţa a fost măritată cu Russell Brand, între 2010 şi 2012, neavând niciun copil împreună.

Bloom, în schimb, a devenit tată în timp ce era însurat cu topmodelul Miranda Kerr, între 2010 şi 2013. Fiul actorului, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, a venit pe lume pe 6 ianuarie 2011.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93258547782898