Mai 20, 2019
Află mai multe detalii despre Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision 2019!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sâmbătă seara, o lume întreagă era cu sufletul la gură, urmărind cea de-a 64-a ediție a concursului Eurovision 2019! Show-ul a fost incendiar, interpreții au incins atmosfera cum au știut mai bine. Câștigătorii au fost desemnați, iar marele învingător al serii a devenit reprezentantul Olandei, Duncan Laurence. 

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, a câștigat trofeul Eurovisionului din acest an. Nu doar piesa, «Arcade» a impresionat publicul, dar și abilitățile vocale ale artistului, i-au adus acestuia victoria. Astfel, în 2020, concursul Eurovision se va desfășura în Olanda. 

 

 

Duncan Laurence are 25 de ani și din copilărie adoră muzica. El a făcut cursuri de muzică la Rock Academy din Tilburg, și a fost membrul unei formații, alături de alți doi colegi de breaslă. Cântărețul este cunoscut nu doar la el țară, și ci în afară.

În acest an, el va susține un turneu mondial. De asemenea, Duncan a recunoscut faptul că este bisexual în conferința de presă care a avut loc după marea finală a concursului Eurovision 2019. 

 

 

„Acum câțiva ani am ieșit și am spus că sunt bisexual! A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. Nu pentru că nu pot să aleg între fete și băieți… Pur și simplu, alegerea mea este clară. Mă îndrăgostesc de o persoană, iar acum mă simt norocos că am găsit-o! Sunt mai mult decât un artist, sunt o persoană, sunt o ființă vie, sunt bisexual, sunt muzician! Și sunt mândru că am șansa să arăt ce sunt și cine sunt. Iubesc oamenii și îi iubesc pentru ceea ce sunt!” - a spus interpretul olandez. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66531538963318