Februarie 15, 2017
Află mai multe despre speed dating
Dacă ai obosit să fii singur, vrei să cunoști într-un timp scurt cât mai multe persoane interesante și nu știi cum ai putea refuza politicos pe cineva care nu ți-a plăcut, atunci speed-datingul este varianta ideală. Dacă te-am intrigat, află mai jos mai multe despre acest tip de dating.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Speed dating-ul sau întâlnirile rapide este un sistem de dating relativ nou, fiind practicat cu mare succes în SUA și în Europa, care a devenit în scurt timp, popular și în Moldova.

Speed dating-ul constă în organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, unde se adună un număr egal de băieți și fete și pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu.

Spre exemplu dacă la spreed-dating, sunt zece fete și zece băieți, într-o seară poți comunica cu fiecare din ei timp de 5-7 min, până auzi o sonerie și treci imediat la următoarea întâlnire.

Aceasta reprezintă o modalitate rapidă şi distractivă, de a cunoaște persoane noi și interesante și de ce nu de a-ți găsi sufletul pereche.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83548879623413