Septembrie 27, 2019
Află mai multe detalii despre Natalia Leliuh, medicul ginecolog din Ucraina

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Leliuh este unul dintre cei mai buni specialiști din domeniul ginecologiei din Ucraina. Ea activează în calitate de medic ginecolog - obstetrician în Institutul de medicină din Kiev. Ea este autoarea cărții «Откровенно о женском здоровье».

 

 

Totodată, Natalia Leliuh activează în calitate de medic ecografist. Timp de doi ani a fost redactorul rubricii „Consultarea femeilor” la o revistă renumită din Ucraina, dedicată medicilor profesioniști.

Timp de cinci ani, Natalia Leliuh a colaborat cu o organizație internațională în desfășurarea de ședințe de endocrinologie ginecologică pentru cosmetologi profesioniști.

De asemenea, Natalia Leliuh se implică activ în problemele cotidiene ale femeilor moderne, de aceea, ea a fondat primul Club pentru Femei din Ucraina. Doctorița organizează lunar seminare și conferințe la diverse teme legate de sănătatea sexuală a femeilor, unde se adună foarte multă lume dornică de a cunoaște lucruri noi și interesante din domeniul dat. 

 

 

În această toamnă, avem marea ocazie de a ne întâlni cu medicul ginecolog Natalia Leliuh la noi în țară. Sâmbătă, 28 septembrie, la Chișinău va fi organizat un seminar care se intitulează  „Sănătatea intimă și sexuală a femeilor. Secretele unei relații ideale de cuplu”. Seminarul este organizat de către Clubul pentru femei „AQUARELLE”. 

 


 

Seminarul prezintă o discuție directă pe temele care atât de mult le preocupă pe femei, și totodată, acestea se jenează să vorbească deschis despre ele. La acest seminar, veți putea obține răspunsuri la diverse întrebări care vă macină, de la specialiști competenți în acest domeniu, precum:

  • "Este posibil să facem sex în timpul menstruației?”;
  • „Ce acțiuni vor ajuta la refacerea libidoului pierdut?”;
  • „Există oare sex după naștere?”;
  • ”Ce este corecția plastică intimă? Cine o face? Ce secrete trebuie să știi?”.

 

 

Amintim că, echipa AQUARELLE în fiecare lună va organiza seminare și conferințe dedicate femeilor, la Clubul pentru femei AQUARELLE. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3521406650543