Ianuarie 31, 2019
Află de ce femeile adoră bărbații cu barbă
Bărbații care au grijă de părul lor facial sunt văzuți ca fiind mai eleganți. O barbă poate fi o unealtă excelentă pe care o poate folosi cineva pentru a se distinge. Însă de ce sunt femeile mai atrase de bărbații cu barbă?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Care este motivul pentru care femeile sunt mai atrase de bărbații cu barbă?

Desigur, barba servește și altui scop decât cel de-a te distinge. Este mai mult decât o declarație în lumea modei. Barba poate avea, de asemenea, implicații uriașe asupra vieții amoroase a unui bărbat. Indiferent dacă îți vine să crezi sau nu, barba ar putea explica diferența dintre găsirea cu succes a unui partener sau lipsa iubirii. Adu-ți aminte că o barbă poate fi folosită pentru a te distinge cu adevărat de restul mulțimii. Iar studiile au arătat că bărbații fără barbă sunt adesea ignorați de femei. 

 

Toate aceste informații sunt bazate pe un studiu din 2016. Rezultatele studiului au stabilit că femeile sunt mult mai probabil să fie atrase de bărbații cu barbă decât cei care au fața relativ lipsită de păr facial. La nivelul multor specii, trăsăturile sexuale secundare masculine au evoluat prin alegerile feminine, deoarece oferă beneficii indirecte sau beneficii directe, cum ar fi fertilitatea crescută sau supraviețuirea. Caracteristicile faciale tipice masculine, cum ar fi un maxilar mai proeminent ar putea semnala o stare de sănătate bună, pe când barba poate indica vârsta bărbaților și dominația socială masculină.

 

 

Femeile sunt înclinate în mod biologic să aleagă bărbații cu barbă

Cu toții suntem supuși instinctelor noastre primare de bază. Pentru a testa această teorie, un grup de oameni de știință a chestionat aproximativ 8.500 de femei cu privire la acest subiect.Acestea au fost întrebate dacă ar lua în considerare posibilitatea de a avea o relație pe termen lung sau pe termen scurt cu un grup de bărbați fără păr facial și bărbați care au crescut ulterior barbă. A fost același grup de bărbați cu fața rasă și cu barbă. Aceștia au fost fotografiați la 5, 10 și 30 de zile după bărbierit. Când le-au fost prezentate fotografiile bărbaților cu barbă femeilor, rezultatele au fost uimitoare. Femeile au confirmat că fotografiile cu bărbații cu barbă îi făceau pe aceștia să pară mai masculini. 

 

Fețele masculine sunt judecate ca fiind mai atractive pentru relațiile pe termen scurt față de fețele mai puțin masculine, în timp ce bărbile sunt considerate mai atractive decât fețele rase pentru relațiile pe termen lung. Studiul a ajuns la concluzia că fețele extrem de masculine sau extrem de feminine sunt mai puțin atrăgătoare. Într-o oarecare măsură, barba diminuează efectele polarizante ale masculinității sau feminității extreme, ascunzând elementele faciale care contribuie la aceste trăsături.

 

 

În cele din urmă, barba se pare că îi favorizează pe cei care încearcă să fie într-o relație pe termen lung cu femeile pe care le întâlnesc. Pentru bărbații care caută o relație pe termen scurt, femeile sunt de obicei mai atrase de fețele masculine, indiferent dacă acestea au barbă sau nu. La sfârșitul zilei, dacă vrei cu adevărat să fii într-o relație pe termen lung cu cineva, poți doar să renunți la lamă și să lași părul să crească pe față.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8159637451172