Noiembrie 14, 2018
Află de ce e bine să NU vă mutați împreună!
V-ați văzut, v-ați plăcut, ce rămâne de făcut? Ah, da, vă mutați împreună. Dar știți voi oare că atunci când vă mutați împreună totul se schimbă? Află de ce ar fi bine să nu te grăbești să trăiți împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vă iubiți la nebunie și simiți nevoia de a vă muta împreună. Dar nu uita că acest pas ar putea fi prevestitorul necazurilor. Abia atunci ies la iveală o serie de surprize. Printre ele, cu siguranță sunt lucruri extrem de plăcute, dar există și lucruri mai puțin plăcute. Pentru a asigura armonia în doi, trebuie să faceți foarte multe compromisuri. Nu orice cuplu poate și reușește să treacă peste ele. 

 

Apare rutina

La început e atât de interesant să vă petreceți timpul împreună, priviți filme, faceți cine romantice, faceți dragoste... Dar, la un moment dat apare rutina. Îl cunoști pe partenerul tău pe de rost, totul e la fel în fiecare zi, i-ai descoperit toate calitățile pozitive și negative. În schimb dacă mai întindeți cu mutatul împreună mereu va exista sentimentul de dor, chiar și aceeași cină simplă în doi va căpăta alte proporții în mintea voastră: revedere, bucurie, emoție. Fă ca farmecul acestor seri să nu dispară. Altădată te vei gândi cu regret că nu mai ai parte de așa ceva. 

 

 

Certuri mari de la chestii mici

A locui împreună înseamnă să te conformezi cu obișnuințele partenerului. Să faci o serie de compromisuri ca totul să fie bine și pentru a ajunge la un punct comun și să vă acceptați obiceiurile. Însă sunt cazuri în care fiecare va gândi că are dreptate și că varianta lui este cea corectă - și astfel se va ajunge la certuri. Dacă fiecare are casa lui, problemele de acest tip nu își fac apariția și se păstrează armonia, cel puțin pentru o perioadă de timp. 

 

Pierderea spațiului personal

Fiecare om are nevoie de un timp al lui, în care să mediteze, să se relaxeze, să se regăsească, să se simtă liber. Pentru că da, o relație presupune și libertate. De asemenea, este important să mențineți relațiile cu cei dragi: familie, prieteni. Pe scurt, să aveți timp pentru voi, pe care să îl fructificați după cum simțiți. Locuind separat, veți avea acest timp și ulterior, vă veți raporta unul la celalalt cu o altă stare de spirit: relaxați, binedispuși, deschiși. Veți lua decizii cu mintea limpede, veți face față provocărilor vieții cu o altă atitudine. Puțină libertate este binevenită, nu-i așa?

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85846066474915