Mai 03, 2018
Află de ce e bine să ai un iubit înalt!
Am observat, nu odată, că există perechi în care bărbatul este mult mai înalt ca femeia. Deși, nu pare a fi un lucru inestetic, totuși, multe domnișoare își fac griji în această direcție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din cauza că sunt în relații cu bărbați prea înalți, unele femei, în loc să se bucure de faptul că sunt micuțe și josuțe și sunt protejate de ditamai - bărbatul, aleg să poarte tocuri exagerate și să se simtă neconfortabil. În primul rând, o femeie josuță lângă un bărbat înalt, pare foarte gingașă și firavă. 

 

 

Dacă vrei să porți tocuri înalte la evenimente, nu ai decât, poți să ți le alegi pe care vrei, oricum vei fi mai josuță decât el, ce n-ai face, iar acest lucru este de invidiat, mai ales pentru fetele care au parteneri cam... josuți. 

 

 

Un alt motiv ar fi, posibilitatea de a te duce cu el la concert, și de a vedea ceea ce se întâmplă pe scenă, în cazul în care el te va lua în brațe. 

 

Chiar dacă, poate, nu e cel mai mușchios bărbat din lume, totuși, fiind înalt, el poate să intimideze uşor un alt individ mai firav decât el.

 

 

Așa că, nu-ți mai face griji, bucură-te de ceea ce ai lângă tine, și nu te mai preocupa de lucruri prostești. Dacă te-a ales pe tine, înseamnă că-i place de tine așa cum ești! Fii fericită!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71263241767883