Octombrie 04, 2019
Află de ce afecțiune suferă Elizaveta a II-a
Ducesa Kate şi Regina Elisabeta a II-a suferă de aceeaşi afecţiune.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soţia Prinţului William şi bunica acestuia, ducesa Kate şi Regina Elisabeta a II-a, se confruntă cu aceeaşi problemă incurabilă de sănătate.

Publicaţia express.co.uk notează că este vorba despre o afecţiune care poate fi ţinută sub control cu medicaţie eficientă, dar nu poate fi vindecată. Din păcate, Ducesa Kate şi Regina Elisabeta a II-a sunt nevoite să resimtă disconfortul provocat de afecţiune mai ales când călătoresc în caleaşca regală.

Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a au rau de miscare.

 

 

Desi impartasesc aceeasi suferinta, Kate si Suverana Marii Britanii nu se pot sustrage de la indatoririle prevazute in protocolul regal. Printre acestea se numara calatoria in caleasca trasa de cai, transport efectuat cu prilejul evenimentelor regale.

Reprezentanti ai Casei Regale Britanice si fanii de pretutindeni care urmaresc activitatea ducesei Kate si a Reginei au observat ca acestea nu se simt chiar in largul lor cand sunt in acest mijloc de transport. Starea lor de disconfort este evidenta, comparativ cu modul cum se manifesta Meghan Markle, sotia Printului Harry, de exemplu, sau partenera de viata a Printului Charles, Camilla Parker. Acestea din urma par relaxate, in timp ce Ducesa Kate si Regina Elisabeta a II-a sunt percepute ca fiind tensionate si depun eforturi sa se relaxeze.

 

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92070984840393