Martie 01, 2018
Află cum să-ți protejezi pielea de la frig
Temperatura scăzută și vâtul puternic pot afecta într-un mod negativ piela feței. De aceea ar fi bine să știm cum să o protejăm!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă a venit primavara, gerul de afară nu s-a sfârșit. E o perioadă complicată pentru pielea noastră, pentru că este expusă frigului, vântului și gerului. Pentru a proteja pielea de la frig, și pentru a nu simți înțepături sau deshidratarea pielii, e nevoie de o îngrijire deplină, și anume:

Pielea trebuie hidratată de dimineață, dar nu cu o cremă obișnuită de față, ci cu una care conține mai multă grăsime, pentru a o proteja pe deplin, iar factorul de protecție solară trebuie să fie de minus 15. Tenurile mai uscate sunt mai sensibile la temperaturile extreme, de aceea, schimbarea cremei este neapărată!

 

O altă zonă sensibilă a pielii, care poate fi traumată de frig, este zona de sub ochi. Ea va fi protejată mai bine prin folosirea unui contur sub forma de cremă. 

 

Nu uita să-ți protejezi și pielea mâinilor. Des mâinile sunt evitate, dar ele sunt expuse cel mai mult la frig. Pentru a proteja pielea mâinilor, e nevoie de o cremă cu glicerină, și trebuie folosite neapărat mânușile călduroase. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6472635269165