Noiembrie 21, 2018
Află cum să-ți îngrijești părul în sezonul rece!
Iarna firul de păr se deshidratează mai uşor decât de obicei, din cauza diferenţelor de temperatură dintre exterior şi interior.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părul degradat în sezonul rece are nevoie de îngrijire specială. Pentru a-i reface rezistenţa, astfel încât să se descurce mai bine, mai uşor, părul trebuie să fie reparat, hrănit şi protejat, atât în interior cât şi la exterior.

Sfaturi: mască, şampon, leave-in, infuzii la salon, tratamente la hair-spa sau repigmentarea părului vopsit.
Pentru a-l ajuta să îşi menţină hidratarea optimă, trebuie folosită săptămânal o mască de hidratare intensivă.

 

 

Ca şi ritual, o dată pe săptămână, după ce masca a fost aplicată, se împachetează capul ca într-un turban, cu un prosop înmuiat în apă caldă şi apoi stors. Timpul de acţionare este de 5 minute, după care se clăteşte părul din abundenţă.

Din cauza interacţionării cu gluga, gulerul sau căciula, părul se poate toci cu o mai mare uşurinţă. De aceea se recomandă reîmprospătarea vârfurilor o dată în lună. 

 

 

Pentru a proteja firul de păr, ar fi bine ca ultimul jet de apă la clătire să fie mai rece. Acest procedeu întăreşte cuticula şi măreşte rezistenţa firului de păr. Este indicat ca persoanele care poartă părul prins în timpul zilei să îl lase liber noaptea, pentru a lăsa pielea să respire şi să se relaxeze.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66938066482544