Mai 24, 2019
Află cum să prepari un chec pufos cu căpșuni!
Sezonul căpșunilor este declarat deschis. Chiar dacă prețurile la acestea sunt încă destul de ridicate, totuși, ce n-ai da pentru o gustare superbă și o prăjitură bună-bună? Vă propunem să încercați checul cu căpșuni care vă va lăsa gura apă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • o lingura de cacao
  • un praf de copt
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • cateva capsuni

 

MOD DE PREPARARE:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula se omogenizeaza bine ,iar apoi se incorporeaza si uleiul,apoi laptele.

Se adauga faina in 2 transe.

Jumatate de compozitie se amesteca cu 1 lingura de cacao.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune aluatul negru,apoi cel alb si cu o lingura se amesteca usor.

Deasupra se pun cateva capsuni.

Se coace la foc mediu, 30 de minute.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70233082771301