Septembrie 16, 2019
Află cum să prepari prăjitură cu caise și brânză
Când vine vorba despre un desert delicios, cu siguranță, niciunul dintre noi nu ar spune nu unei gustoșenii. Astăzi venim la tine cu propuneri culinare excepționale. Este vorba despre un desert de nota zece, o prăjitură pufoasă din brânză și caise.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

PENTRU ALUAT

 300 g făină

 150 g unt 

3 linguri zahăr

 80 ml lapte

 

PENTRU UMPLUTURĂ

 1 kg brânză de vaci

 3 linguri griș 

6 ouă 

200 g zahăr pudră 

10 caise

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Pregătim mai întâi aluatul. Se pune făina într-un bol și se amestecă cu sarea, apoi se adaugă untul moale și tăiat cubulețe. Se amestecă cu vârful degetelor și, când a devenit un amestec nisipos, se toarnă laptele sau apa. Se amestecă și se întinde o foaie cu care se îmbracă fundul și pereții unei tăvi de copt.
  2. Pentru umplutură, brânza se mixează cu ouăle, grișul și zahărul. Peste aluat se pune un strat de caise, curățate de sâmburi și apoi brânza.
  3. Se dă tava la cuptor pentru 40 de minute.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76672172546387