Mai 07, 2019
Află cum a născut Meghan Markle!
Sărbătoare mare în familia regală. Aseară a avut loc marele eveniment al anului. Fosta actriță, Meghan Markle a adus pe lume un băiețel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ducii de Sussex au devenit părinți în dimineața zilei de 6 mai. Primul copil a lui Meghan Markle și al lui prințul Harry a fost adus pe lume în propria lor locuință. Fosta actriță a ales să nască în cabana Frogmore de pe domeniul Windsor. Alături de Ducesă în timpul sarcinii au fost prințul Harry şi mama ei. Numele băiețelului încă nu a fost făcut public.


Ducii de Sussex au devenit părinții unui băiețel. Copilul are o greutate de 3,9 kg. Anunțul precum ducii au devenit părinți a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare, pe pagina oficială de Instagram.

 

 

Ducesa Meghan și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul împărtășit și pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare„.

 

 

Nou-născutul este al optulea strănepot al reginei Elizabeta a II-a. Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi ducele de Sussex (prinţul Harry). 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61303305625916