Septembrie 11, 2019
Află cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Kim Kardashian
Noul sezon al reality show-ului familiei Kardashian a început cu o notă tristă. Starleta în vârstă de 38 de ani, ar putea avea o boală incurabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Suferind de ceva timp de dureri nebune provocate de artrită, vedeta de peste Ocean a decis să consulte medicul reumatolog. Acesta a îndemnat-o să facă niște analize de laborator, la anticorpi antinucleari. Rezultatele analizelor arată că vedeta are anticorpi pozitiv, ceea ce semnifică că Kim Kardashian ar putea avea lupus. 

În cadrul emisiunii, vedeta a povestit că în ultima perioadă avea dureri de articulații, dureri excesive de cap, febră și oboseală inexplicabilă. Acestea sunt simptome specifice bolii lupus, iar testul pozitiv al anticorpilor, a demonstrat că vedeta ar putea suferi de această boală de-a dreptul gravă. 

 

 

Lupusul este o afectiune cronica autoimună care presupune hiperactivitatea sistemului imunitar, care incepe sa atace tesuturile sanatoase ale organismului. Rezultatele acestui atac implica simptome precum inflamatie la nivelul articulatiilor, probleme renale, probleme la nivelul pielii, inimii si chiar si plamanilor. Aceasta afectiune are faze acute, pasive sau de remisie.


Durerile articulare si musculare sunt, de cele mai multe ori, primul semn al lupusului. Majoritatea persoanelor cu lupus experimenteaza un grad înalt de oboseala. Persoanele afectate cu această boală severă sunt sensibile la soare, astfel încât, ar putea apărea erupții cutanate după o zi petrecută la soare. Se menține subfebrilitatea o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, se modifică culoarea unghiilor, cade părul, mâinile și picioarele devin reci din cauza că vasele mici de sange restrictioneaza fluxul de sange din zona respectiva. 

 

 

Rezultatul pozitiv al testului, nu înseamnă neapărat că vedeta suferă de această boală, ci că are anticorpi ai acestor boli, care ar putea fi în stare de "hibernare" la momentul actual, însă aceștia s-ar putea dezvolta în viitorul apropiat sau să se mențină în aceeași condiție ca acum, nedezvoltând boala, a explicat medicul reumatolog. 

 

 

Amintim că, o altă vedetă de talie internațională a fost diagnosticată cu această boală grea, și anume, Selena Gomez. Interpreta a avut complicații ale rinichilor provocate de această boală gravă, din acest motiv, Selena a fost nevoită să facă operație de transplant a rinichiului. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5489537715912