Mai 28, 2018
Află cine va interpreta rolul lui Vivien Leigh într-un nou serial televizat
Curând va apărea un nou serial despre celebra actriță de la Hollywood, care a interpretat rolul lui Scarlett O'hara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un nou serial va apărea în curând pe micile ecrane, despre secolul de aur al Hollywood-ului. În acest serial vom afla lucruri neștiute din lumea de la Hollywood, din anii '30-'50, și-n special despre viața privată a actriței cu origini britanice - Vivien Leigh. Vom descoperi cum ea se pregătea de cele mai renumite ale sale roluri, precum cel din filmul "Pe aripile vântului", "Un tramvai numit dorință", și altele, roluri pentru care actrița a primit două premii Oscar.

 

 

De asemenea, ni se va povesti despre frumoasa perioadă a vieții actriței, când ea l-a cunoscut pe Laurence Olivier, devenind cel mai frumos cuplu de la Hollywood din acele timpuri. 

 

Rolul lui Vivien Leigh va fi interpret de către actrița Natalie Dormer. Actrița a jucat-o pe Anne Boleyn, în serialul "The Tudors", și, de asemenea a avut un rol semnificativ în serialul "Game of Thrones", în care a jucat-o pe Margaery Tyrel.

 

 

 Actrița s-a născut în Marea Britanie, are vârsta de 36 de ani. Ea a interpretat primul său rol în anul 2005, interpretând rolul Victoriei din serialul televizat "Casanova". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76325273513794