Decembrie 10, 2018
Află cine a devenit câștigătoarea Miss World 2018! Vezi cum arată cea mai frumoasă femeie din lume
Cea de-a 68- a ediție a concursului internațional de frumusețe a luat sfârșit. S-a aflat numele celei mai frumoase femei din lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emoții mari și de nedescris la concursul de frumusețe Miss World 2018. Femeile din întreaga lume au concurat pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. 

Pe locul întâi al concursului s-a plasat reprezentanta din Mexic, Vanessa Ponce de Leon. Este pentru prima oară în istoria concursului când această țară devine câștigătoare. Vanesa Ponce de Leon are 26 de ani și lucrează la Institutul Național de Tineret din Mexic, este model și prezentatoare TV. Concursul a avut loc sâmbătă seara, în China. 

 

 

Pe locul doi s-a clasat Miss Thailanda, Nicolene Pichapa Limsnukan, podiumul fiind completat de Miss Uganda, Quiin Abenakyo. 

 

 

Amintim că reprezentanta Republicii Moldova la cea de-a 68-a ediție a concursului internațional de frumusețe a fost Tamara Zarețcaia, tânăra în vârstă de 21 de ani. O altă domnișoară din Moldova, Valeria Vornicescu, a concurat pentru titlul Miss România 2018. 

 

                        Miss Moldova 2018                           Miss România 2018

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80836462974548