Aprilie 22, 2020
Află ce sport practică Loredana Groza pentru a se menține în formă
Interpreta în vârstă de 50 de ani, Loredana Groza, deja de mai bine de șapte ani practică un sport anume, care o face să se mențină în formă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 A stârnit comentarii acide când a apărut fie la televizor, fie în mediul online în ţinute provocatoare, unele dintre ele minuscule care i-au pus imediat în valoare silueta. Avea şi dreptate să se mândrească cu corpul său tonifiat, mai ales că face eforturi pentru a arăta aşa. 

Loredana Groza a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă nu doar la dietă, la sport, ci şi la programul zilnic de odihnă, la recreere. Privind alimentaţia sa, cântăreaţa a declarat că nu pofteşte la dulciuri, preferă fructele. 

 

 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza.

 

 

Ea crede că mişcarea este extrem de importantă, tocmai de aceea s-a apucat de yoga în urmă cu şapte ani. Se simte foarte bine şi se menţine în formă. 

“Sunt deja şapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai declarat cântăreaţa.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46573972702026