Noiembrie 19, 2018
Află ce sport practică actrița Jodie Foster pentru a se menține în formă!
Celebra actriță de la Hollywood, Jodie Foster, își sărbătorește astăzi, 19 noiembrie ziua de naștere. Vedeta de cinema ]mplinește vârsta de 56 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă a trecut în cea de-a șasea decadă, actrița arată foarte bine. Pentru a se menține în formă, Jodie Foster mănâncă doar mâncare organică în cantități mici. Totodată, vedeta practică sportul. Foster este pasionată de kick-boxing. 

Sportul îi ajută actriței să se relaxeze și să uite de probleme. Vedeta are un regim special, iar în fiecare dimineață face nu mai puțin de 20 de flotări după care, face jogging. 

 

 

Amitim că Jodie Foster s-a născut în data de 19 noiembrie 1962, în Los Angeles, California. Cariera de actriță a început-o de la o vârstă fragedă, Judi avea doar trei ani. Pe-atunci participa la filmări pentru spoturi publicitare, mini seriale. Primul rol important din carieră a fost în anu 1973 în filmul "Napoleon and Samantha". La vârsta de doar 14 ani, actrița a fost nominalizată la premiile Oscar, pentru filmul Taxi Driver. La vârsta de 30 de ani, Jodie Foster a primit premiul Oscar pentru filmul "The Accused", unde a jucat rolul central. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6274619102478