Februarie 27, 2020
Află ce se întâmplă dacă iei micul dejun înainte de antrenament

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alimentația înainte de curse este un element cheie peste care nu ar trebui să trecem cu vederea. Mai ales când ne pregătim pentru o cursă de anduranță. Dar atunci când vine vorba de antrenamente este momentul perfect pentru a vedea cum reacționează corpul la diferite tipuri de mic dejun.

Peste noapte, rezervele de glucoză din corp au fost consumate, astfel că mușchii vor avea nevoie de noi rezerve de energie pentru a putea funcționa la capacitate maximă. Tocmai de aceea trebuie să alegem alimente care să ne ajute să ținem antrenamentul așa cum ne-am propus și să obținem rezultatele dorite.

 

 

Pe lângă beneficiile evidente ale mâncatului înainte de o alergare matinală, trebuie să menționăm și probleme care ar putea apărea. În cazul în care mâncăm prea mult și plecăm la drum cu stomacul plin, s-ar putea să apară stări de greață sau vărsături. Iar asta se întâmplă deoarece în timpul digestiei sângele este trimis către tractul intestinal, nu către mușchii care lucrează în timpul antrenamentului.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89718580245972