Martie 13, 2020
Află ce evenimente mondiale au fost anulate!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pandemia cauzată de virusul COVID-19 se răspândește tot mai mult pe întreg globul pământesc. Iar pentru a nu cauza și mai multe infectări și decesuri, oamenii legii au amânat cele mai importante evenimente mondiale.

Din acestea fac parte - Coachella, EURO-2020, parada în cinstea Sfântului Patrick și multe altele. Să aflăm care sunt acestea:

 


Festivalul Tomorrowland din Franța. Acesta are loc anual pe data de 14-21 martie, în inima Alpilor. Acest festival este dedicat amatorilor de muzică electronică. Aici se întrunește multă lume. Mâine trebuia să aibă loc și parada tradițională în cinstea Sfântului Patrick, în Irlanda.

 

 

Aceasta, de asemenea a fost anulată. De asemenea a fost amânată și conferința Google I/O, care trebuia să fie organizată în luna mai. Se prea poate ca aceasta să aibă loc online. 
În India a fost amânată Ceremonia Premiilor Bollywood Oscars. În Sankt Petersburg a fost anulată cea de-a  XXIV ediție a forumului economic internațional. 
Festivalul de muzică și film de la Texas, de asemenea a fost amânat, din cauza că reprezentanții de la Netflix, Twitter, Apple și mulți alții au refuzat să vină. 


Campionatul de patinaj artistic de asemenea a fost contaminat. Acesta trebuia să se desfășoare în perioada 16-22 martie.

 

 

Premiera filmului James Bond, No Time To Die, care trebuia să aibă loc în aprilie a fost amânată până la toamnă. 

 


Campionatul de fotbal Euro 2020, a fost amânat pentru anul viitor. 


Acestea și încă multe alte evenimente la nivel internațional au fost amânate sau anulate. Zilele următoare vom afla dacă vor fi amânate metGala, Festivalul de Film de la Cannes, jocurile olimpice din vara anului 2020, care urmează să se desfășoare în Tokio. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6706042289734