August 21, 2018
Află ce declarație de dragoste i-a făcut Antonia lui Alex Velea!
Unul din cele mai frumoase cupluri din România, Antonia și Alex Velea sunt împreună deja de mai mulți ani. Chiar dacă Antonia nu obișnuiește să vorbească despre viața ei privată, de data aceasta a fost foarte deschisă, și apelând la rețelele de socializare, i-a făcut o declarație de dragoste nemaipomenită iubitului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta din România Antonia, a È›inut să-i mulÈ›umească lui Alex Velea, iubitului său, prin intermediul reÈ›elelor de socializare. Vedeta i-a mulÈ›umit pentru toate momentele pe care le-a trăit alături de el, pentru toate clipele pline de fericire dar È™i pentru toate lecÈ›iile pe care le-a învățat de când este alături de el.

 

 

„De obicei încerc să fiu discretă în ceea ce priveÅŸte relaÈ›ia mea, dar e greu să păstrez bucuria doar pentru mine atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când È™tiu că am o persoană atât de specială care mă aÈ™teaptă acasă după un weekend greu… El m-a învăţat să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susÈ›in È™i să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată È™i norocoasă că pot să împărtășesc aceeaÈ™i pasiune È™i aceeaÈ™i scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relaÅ£ia potrivită… Am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr È™i cu sinceritate a ta, ANTONIA. Dragostea cucereÈ™te totul!”, - acesta este mesajul pe care l-a plasat Antonia pe pagina ei oficială de Instagram. 

 

 

Acest mesaj a demonstrat cât de puternică este iubirea dintre cei doi. De când sunt împreună, Antonia i-a oferit lui Alex Velea doi copii, doi băieÈ›i pe numele Dominic È™i Akim. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92798566818237