Octombrie 30, 2018
Top 5 semne ascunse ale unei relații nefericite

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Poate că ai avut o relație incredibilă, însă de la un timp nu te mai simți confortabil alături de partenerul de viață? Vrei să schimbi ceva, însă nu mai știi ce-i de făcut? Nu este greșit să ieși din această relație, greșit ar fi să pierzi prea mult timp acolo unde nu îți este locul, acolo unde nu mai ești iubită și apreciată. 

 

1. Nu există comunicare

Etapa în care partenerul tău de viață nu mai vrea să comunicați, ar putea însemna că relația voastră nu mai funcționează. Dacă el nu-și mai dorește să comunicați anumite subiecte care, simți tu, merită discutate, legate de relația voastră, atunci putem spune că ești nefericită în relația ta.

 

2. Nu te mai ascultă

Deși vorbiți mult, ai observat că atunci când tu ceva îi comunici, nu prinde esența, nu-i cu gândul la tine. Se concentrează pe alte chestii și nu-i pasa de problemele care s-au iscat în relație. 

 

 

3. Vrea să stați doar acasă

Nu-și mai dorește să ieșiți undeva, dorind să stați doar acasă. Căci acolo, între cei patru pereți puteți face orice "împreună". Priviți filme, faceți curățenie, stați pe net, toate astea însă fac ca să aveți mai puțin timp dedicat unul altuia, cât de ciudat nu ar suna. E firesc și e bine ca să mai ieșiți în oraș, să spargeți rutina care distruge relația. 

 

4. Faci totul greșit

Tot ce faci e fără sens, și de fiecare dată îți spune despre acest lucru. Nu-i place cum te machiezi, cum gătești, cum speli vasele, pretențiile se înmulțesc zilnic. Frustrările, nervozitatea care apare de la nimic, comunică că ceva nu mai merge. 

 

 

5. Compari prezentul cu trecutul

Dorința ca partenerul tău să fie iar ca la început poate fi un indiciu al unei relații nefericite în prezent și al nevoii tale de a primi mai multă atenție din partea persoanei iubite. Comportamentul lui era altul, parcă a devenit o altă persoană, și nu înțelegi ce s-a întâmplat. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0107526779175