Februarie 26, 2019
Află care sunt pericolele care pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă
O relație de cuplu lipsită de sex, poate fi catalogată ca o relație nefericită. Sexul contează extrem de mult în viața de cuplu, lipsa lui putând avea numeroase de efecte negative asupra ambilor parteneri. Există o mulțime de aspecte negative care apar atunci când partenerii de cuplu exclud sexul din viața lor. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lipsa sexului ar putea genera o mulțime de efecte negative care apar în viața de cuplu. Experții au demonstrat că cuplurile care practică des sexul sunt mult mai fericite, și invers, cei care nu au o viață sexuală bogată sunt nefericiți.

Sexul poate fi exclus în mod normal după perioada de sarcină și atunci când unul din parteneri are probleme de sănătate. În alte cazuri însă, poate avea conotații negative. Dacă partenerii de bună voie hotărăsc să nu mai facă sex sau, și mai bine, dacă un singur partener decide excluderea sexului din viața de cuplu, atunci, ambii parteneri vor avea de suferit. 

 

Infidelitatea

 

Infidelitatea poate deveni o problemă reală, în cazul în care partenerii de viață nu fac sex un timp îndelungat. Bărbaţii s-ar putea fi tentați, frustrați și lipsiți de afecțiunea de care au atât de mare nevoie. Chiar dacă nu vă mai inspiră ideea de a face sex cu același partener, încercați să recompuneți viața sexuală, folosind noi metode în așternuturi. Noile poziții, jucăriile, costumele provocatoare sau chiar jocurile de rol, v-ar putea îmbunătăți viața sexuală. 

 

Apariția nejustificată a geloziei


Puţină gelozie este normală în orice cuplu însă, nu este deloc normal atunci când unul din parteneri devine obsesiv și foarte sceptic. Acest lucru se poate întâmpa din cauza lipsei sexului. Absenţa sexului poate creşte intensitatea geloziei dintre parteneri. Unul din ei poate deveni tot mai gelos, iar acest lucru poate fi generat de frustrări acumulate în absenţa sexului.

 

Îndesirea certurilor

 

Sexul de după ceartă este extraordinar. El servește unei împăcări mult mai rapide între partenerii de cuplu. Totodată, în urma actului sexual sunt produși hormoni care relaxează şi îmbunătăţesc somnul. Cu alte cuvinte, sexul devine un mecanism sigur pentru rezolvarea tensiunilor dintre parteneri. Atunci când sexul dispare, certuri devin mai frecvente şi mai intense.

 

Distanțarea emoțională

 

Absenţa sexului poate duce la o distanţare emoţională, iar intensitatea acestui efect ţine de modul în care se ajunge la situaţie. Pentru cuplurile care au o viaţă sexuală cu frecvenţa mare, problema poate fi mai gravă atunci când există o întrerupere bruscă a activităţii sexuale. Atunci când acest liant important în relaţie dispare, distanţarea emoţională devine un pericol real.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2816407680511