Iunie 14, 2019
Află când trebuie să bei neapărat apa cu lămâie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Apa cu lămâie este una din cele mai bune băuturi. Aceasta poate fi băută oricând, dar în special atunci când te ciocnești de următoarele afecțiuni:

 

1. Răceală

Vitamina C din lămâie este un antioxidant natural. Consumă cât mai des apă cu lămâie pentru a preveni gripa și a fi plin de energie, chiar dacă cineva strănută sau tușește lângă tine.

 
2. Slăbire

Apa cu lămâie suprimă apetitul și favorizează eliminarea kilogramelor în plus. Te ajută să-ți stabilizezi glicemia, astfel încât nu vei mai ceda tot timpul în fața poftelor alimentare. Pectina din sucul de lămâie ține sub control senzația de foame și favorizează digestia optimă prin stimularea producției de bilă necesară pentru prelucrarea alimentelor consumate.

 

 

3. Imunitate redusă

Alege apa cu lămâie și pentru a da un impuls util sistemului tău imunitar. În acest mod îți vei ajuta organismul să detecteze și să elimine mai rapid agenții patogeni deoarece sucul de lămâie stimulează funcțiile sistemului limfatic.

 

4. Dureri articulare

Ai dureri și ți-e greu să te miști din cauza artritei, reumatismului sau gutei? Poți ameliora rapid umflăturile și durerile dacă bei apă cu lămâie în fiecare zi. Sucul de lămâie reduce cantitatea de acid uric acumulată la nivelul articulațiilor, ajutându-te să previi sau să ții sub control artrita, reumatismul sezonier și guta. 
 

5. Acnee

Poți reduce dimensiunea coșurilor, vei preveni semnele și apariția altor leziuni dacă bei frecvent această combinație utilă înainte de a lua micul dejun. De asemenea, poți tampona tenul cu suc de lămâie proaspăt stors în cazul în care suferi de acnee severă. Nu vei elimina doar leziunile problematice, ci vei crea și un aspect luminos al tenului, luptând împotriva ridurilor.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1146683692932