Iunie 07, 2023
Afirmație explozivă: Meghan Markle îl lasă pe Prințul Harry acasă, pentru a petrece singură în LA
Meghan Markle a fost văzută petrecând frecvent în Los Angeles fără soțul ei, Prințul Harry. Este afirmația incredibilă a unei jurnaliste britanice, preluată de presa mondenă din regat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce zvonurile despre problemele în paradis pentru Prințul Harry și Meghan Markle continuă să apară în presă, jurnalista mondenă Petronella Wyatt pune paie pe foc, postând pe Twitter că Ducesa de Sussex obișnuiește să își lase soțul acasă, în Montecito, California, și să iasă la petreceri în oraș, fără el.

"Prietenii mei care locuiesc lângă Harry și Meghan dau mereu de Meghan la petreceri, în această perioadă. În mod ciudat, ea tinde să-l lase pe Harry acasă", a afirmat Wyatt, despre care se spune că e o bună prietenă a Reginei Camilla, scrie okmagazine.ro

Meghan Markle, ținta unor noi zvonuri neplăcute

Markle nu a fost fotografiată în public de când ea și Prințul Harry au participat, luna trecută, la gala Women of Vision Awards din New York, acolo unde ducesa s-a numărat printre premiantele serii. Un reprezentant al familiei de Sussex a susținut, după eveniment, că cei doi au fost implicați într-un incident aproape catastrofal cu paparazzii care le-au urmărit mașina, după ce aceștia au părăsit ceremonia

Meghan Markle, ținta unor noi zvonuri neplăcute

Între timp, comediantul și podcasterul american Tim Dillon a acuzat-o pe Markle că încearcă constant să se apropie de celebrități din America. „Tot ce vor ei este să fie văzuți cu celebrități. Sunt ca niște vedete de reality show care încearcă să se atașeze de orice. Am fost la o petrecere aseară, vorbeam cu cineva, iar Meghan îi trimitea mesaje persoanei cu care eram acolo. Această femeie îi roagă pe oameni să iasă împreună, așa încearcă ea să obțină lucruri. Mulți oameni de la această petrecere mi-au spus că îi răspund la mesaje, căci este ducesă, dar că s-au săturat să o facă”, susține Dillon, citat de The Sun.

Ducele și Ducesa de Sussex sunt deja comparați cu familia Kardashian în unele cercuri regale datorită „apetitului lor de a accepta premii pentru ei înșiși, de a vorbi despre ei înșiși, de a face programe despre ei înșiși”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53578567504883