Noiembrie 30, 2016
Adriano Celentano și Claudia Mori sărbătoresc cei 52 de ani petrecuți împreună
Cel mai longeviv cuplu al Italiei a sărbătorit nunta de aur. AQUARELLE vă povestește despre această frumoasă poveste de dragoste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acest cuplu este unul dintre cele mai puternice și celebre din întreaga istorie a actorei. Adriano și Claudia s-au cunoscut în anul 1983 la filmările filmului ''Uno strano tipo''. Celebrul Celentano s-a îndrăgostit imediat de frumoasa Claudia, chiar dacă aceasta nu era flatată de prezența actorului cunoscut.

Totul s-a întâmplat pe neașteptate, pe platoutile de filmare în momentul în care s-a produs un incident neplăcut. Din cauza Claudiei s-a produs un scurt circuit și s-a spart un plafon din sticlă. Fața lui Celentano a fost rănită din cauza cioburilor, iar pentru a scăpa de sentimentul de vinovăție, Claudia și-a cerut scuze, după care, aceștia au fost surprinși în culise sărutându-se cu pasiune.

După filmările filmului, Adriano și Claudia au încetat să se mai vadă și părea că idila lor a luat sfârșit, însă actorul a pregătit o surpriză: a convins-o pe Claudia să vină la concertul lui. În sfârșit acolo, el i-a recunoscut iubirea, în fața tuturor.

Adriano și Claudia s-au căsătorit în data de 14 iulie, 1964. Cununia a avut loc la ora 3 noaptea, pentru a evita atenția paparazz-ilor. Mirelui i s-a facut rău, din cauza unei dureri persistente de cap, iar mireasa a iscat un scandal din cauza cravatei soțului ei.

În ciuda dificultăților, ei sunt împreună de 52 de ani și au 3 copii: Rozita, Giacomo și Rozalinda.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65101599693298