Octombrie 10, 2022
Adriana Ochișanu, detalii cutremurătoare despre căsătoria cu Botgros. "Am fost bătută și umilită"
A avut parte de multă suferință în viață, a trecut prin încercări dure pentru orice femeie, iar acum a găsit curajul să spună lucrurilor pe nume și să povestească istoria ei. Artista a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre căsătoriile pe care le-a avut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta Adriana Ochișanu a fost invitată la emisiunea "Femeile vorbesc" de la Jurnal TV. Pentru prima dată, artista s-a hotărât să vorbească public despre tragedia pe care a trăit-o.

Interpreta a povestit că a rămas cu răni adânci în urma experiențelor pe care le-a avut. Ea vorbeşte despre o relaţie toxică, în care a fost înşelată şi nu s-a simţit iubită şi respectată, în care certurile erau la ordinea zilei chiar şi în prezenţa copilului.

Corneliu Botgros şi Adriana Ochişanu s-au căsătorit când erau doar nişte copii. Adriana avea 17 ani, iar soţul ei cu trei ani mai mult. Focul iubirii adolescentine s-a stins, însă, destul de repede după nuntă. Pe Adriana o aşteptau zile grele, dar a sperat că apariţia copilului în vieţile lor va reaşeza lucrurile pe făgaşul normal. S-a înşelat, însă.

"Da, am fost bătută. Da, am fost umilită și înjosită." 

"Eu eram întotdeauna pe planul doi, putea să lase totul baltă la 1 noaptea și să iasă cu prietenii. Umilințe, jigniri. Își manifesta frustrările lui, prin a mă trauma psihologic.Multe lucruri urâte. Am rămas cu sechele", povestește Adriana Ochișanu, despre căsătoria cu Corneliu Botgros.

"Relația noastră era bazată pe părerea părinților, ce va zice mama, tata. Noi câteodată, mai că nu aveam viața noastră personală.", a dezvăluit Adriana Ochișanu.

Una dintre cele mai dureroase experiențe a fost când în a noua lună de sarcină, ea a fost agresată.

"Am fost împinsă, bruscată. Nu știu ce era în capul lui. Am crezut că copilul va aplana, va potoli spiritele", a povestit Adriana Ochișanu.

Urmărește întregul interviu:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72592353820801