Mai 17, 2018
Adriana Lima, apariție spectaculoasă la premiera filmului Beoning
Super modelul Adriana Lima a fost prezentă la premiera filmului "Beoning", care s-a desfășurat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară a avut loc premiera filmului "Beoning" , la Cannes, regizat de Lee Chang-dong. La acest eveniment au fost prezente multe celebrități, precum Milla Jovovich, Izabel Goulart, Julia Restoinroitfeld și, desigur, Adriana Lima. 

 

 

Cea din urmă a fost, cu adevărat, spectaculoasă. Super modelul în vârstă de 36 de ani a optat pentru o rochie de culoarea albă, de la brandul Alberta Ferretti, era lungă și foarte elegantă cu crăpătură pe picior, și cu o trenă. La gât avea accesorii din pietre scumpe, se pare că, din sapfir, care se asortau perfect cu ochii modelului brazilian. Buzele, de-un roșu aprins, îi accentua frumusețea feței. Încălțările de culoarea aurit, i-au scos în evidență tatuajele de pe picior. Cu alte cuvinte, Adriana Lima le-a eclipsat pe toate. 

 

 

Amintim că, super modelul brazilian a devenit celebră după ce a ajuns să fie una din îngerașii de la Victoria's Secret, începând cu anul 1999. Ea este considerată una din cele mai frumoase femei de pe Planetă. Totodată, ea a fost aleasă să prezinte Fantasy Bra în anul 2008 și 2010. Modelul are două fetițe, de la sportivul Marko Jaric, cu care a fost căsătorită timp de 6 ani. În anul 2016, cei doi au divorțat. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71000337600708